Sougia Taxi to Samaria with Meletis
meletistaxisougia@gmail.com

Ανατολική ΚΡήτη → Σούγια

Usefull information About your Taxi transfer

Taxi & Minivan transfer:1 με 20 επιβάτες

Distance per way: Εξαρτάται από το σημείο εκκίνησης

Transfer time: Εξαρτάται από το σημείο εκκίνησης

Need help booking?

Call our customer service on the number below to speak to our advisors who will help you with all your travelling needs.

+30 6940 859860

Why Book with us

✔️ Roundtrip Discounts
✔️ Pick-up guarantee
✔️ Price guarantee

Ταξί προς Σούγια

Σούγια

Η Σούγια είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται δίπλα στο Λιβυκό πέλαγος, μόλις 75 χλμ. από το πόλη των Χανίων στην Κρήτη. Η Σούγια είναι ένα χωριό που παραμένει ανεπηρέαστο από τον πολιτισμό και την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη. Μπορείτε να έχετε μια ποικιλία από ξενοδοχεία πανσιόν και δωμάτια στη Σούγια για να επιλέξτε και είναι ένα τέλειο σημείο εκκίνησης για μερικά από τα πιο γνωστά μονοπάτια και φαράγγια στη  Δυτική Κρήτη.

Η Σούγια είναι το ιδανικό σημείο αναχώρησης για να επισκεφτείτε το Φαράγγι Σαμαριάς-Ομαλός ή το Φαράγγι της Αγίας Ειρήνης. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα πιο γνωστά φαράγγια κοντά στη Σούγια ή κλείστε το ταξί σας για το φαράγγι, στους παρακάτω συνδέσμους στον ιστότοπό μας.

Πρόσβαση στο χωριό Σούγια

Παρακάμπτοντας την αναμονή και προσφέροντας μια άνετη βόλτα με το μίνι βαν μας ή το Ταξί από το αεροδρόμιο Χανίων προς τη Σούγια. Στην επιστροφή σας προς το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε το ταξί μας από τη Σούγια προς το αεροδρόμιο για να προλάβετε την πτήση σας.

Υπάρχει ένα πλοίο που εκτελεί δρομολόγια από το λιμάνι της Σούγιας τους καλοκαιρινούς μήνες (Απρίλιο έως Οκτώβριο) για πέντε χωριά της ακτογραμμής (Σούγια, Αγία Ρούμελη, Παλαιόχωρα και Χώρα Σφακίων) και το νησί της Γαύδου. Μπορείτε να ελέγξετε το πρόγραμμα τωμ πλοίων για το λιμάνι της Σούγιας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις απομονωμένες παραλίες κοντά στη Σούγια, χρησιμοποιώντας το θαλάσσιο ταξί της Σούγιας.

Αξιοθέατα

Απολαύστε και χαλαρώστε κολυμπόντας στην πεντακάθαρη θάλασσα της Σούγιας ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία στην βοτσαλωτή παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο. Η Επίσκεψη στη Σούγια θα σας κάνει να γοητευτείτε σε χρόνο μηδέν, αφήνοντάς σας έκπληκτους στη θέα των υψομάτων και των τριγύρω χωριών. Απολαύστε τη διαμονή σας με περιηγήσεις στα αξιοθέατα, πεζοπορία στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης και της Σαμαριάς – Ομαλό ή στα ερείπια της αρχαίας πόλης της Λισσού. Φροντίστε να επισκεφτείτε την εκκλησία για να δείτε υπέροχα ψηφιδωτά δάπεδα του 7ου αιώνα για μια εικόνα των παλαιοχριστιανικών εικονογραφιών. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα μονοπάτια της Σούγιας. Μπορείτε επίσης να δείτε το άρθρο μας: διαμονή στη Σούγια και ενδιαφέρουσες επισκέψεις.

Χαλαρωτικό και Θεραπευτικό

Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μια συνεδρία ρεφλεξολογίας και να αφεθείτε. Υπάρχουν γνωστοί ρεφλεξολόγοι στην περιοχή της Σούγιας. Μπορείτε να τους βρείτε και να κανονίσετε μια συνεδρία ρεφλεξολογίας. Η Ρεφλεξολογία είναι μια ιδανική θεραπεία για οποιαδήποτε χρόνια ή εξουθενωτική πάθηση, σύνδρομο εξουθένωσης ή ακόμα και το άγχος και πολλά άλλα. Η Σούγια τελικά είναι ένα μέρος για να αφήσετε τα προβλήματά σας πίσω και να απολαύσετε τη γαλήνη του τόπου.

    Book a Taxi to Sougia

    Προσοχή! Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση κλήσης ή email, μπορεί να μας έχετε δώσει λάθος πληροφορίες.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΛΗΣΗ / EMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ

    You can also print a map provided by the tourist organisation of Greece on the following link. (Crete Map). Or get your Sougia Crete Map.

    Useful telephones for Sougia

    Common Telephone Numbers for Crete offered by Sougia Taxi Meletis

    Police

    100

    Tourist Police*

    171

    Fire Department

    199

    Fire Department for forest fire’s

    191

     

    The Tourist police provides all kind of information and instructions that might be needed in the following languages; Greek, English, French and German, so as to deal directly with any arising problem.

    Sougia Taxi Meletis: +306940859860

    Call Now Button