Sougia Taxi to Samaria with Meletis
meletistaxisougia@gmail.com

Καλώς ήρθατε

Υπηρεσίες Ταξί & Minivan - Σούγια

Ο Μελέτης Νεμπαυλάκης ως ιδιοκτήτης του Sougia Taxi & Minivan Meletis, σας καλως ορίζει στη σελίδα μας. Το Ταξί αυτό στη Σούγια είναι το πρώτο ταξί της περιοχής, οπότε και το χρώμα του παραμένει στο κλασσικό γκρι. Ο Μελέτης έχει αναλάβει το ταξί από τον πρηγούμενο και πολύ γνωστό οδηγό του Γιώργο Φαλαγκάρη, που πλέον έχει αποσυρθεί. Με νέα οχήματα ευγένεια αλλά και την πρέπουσα προσοχή στο δρόμο, συνεχίζει να εξυπηρετεί για τη μεταφορά ντόπιων αλλά και τουριστών της περιοχής επιτυχώς.

Ο Μελέτης δουλεύει με τον γιο του και μόνο με προσεκτικά επιλεγμένους οδηγούς. Ως οικογενειακή επιχείρηση, συνεχίζουμε να αναπτυσόμαστε, ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες minivan & taxi στην ευρύτερη περιοχή της Σούγιας. Γνόμωνας της επιχείρησης μας Sougia taxi & Minivan services Meletis, είναι η ασφάλεια στο δρόμο και η ευγένεια. Η μοναδική απόδειξη που χρειαζόμαστε είναι οι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Sougia Taxi Services

Μεταφορές με Ταξί στη Σούγια

Σας μεταφέρουμε γρήγορα και άνετα σε όλους τους προορισμούς που εξυπηρετούμε.

Booking a hotel in Sougia

Διαμονή στη Σούγια

Αν χρειάζεστε να κανονίσετε την διαμονή σας στη Σούγια, μπορούμε να κάνουμε την κράτηση για εσάς ή και να σας προτείνουμε κάποιο ξενοδοχείο, ανάλογα τις προτιμήσεις σας.

Airport to Sougia Taxi

Μεταφορά από το Αεροδρόμιο Χανίων προς τη Σούγια

Μπορούμε να σας συναντήσουμε στο Αεροδρόμιο Χανίων και να σας μεταφέρουμε γρήγορα και άνετα στην Σούγια, ώστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

blank

Μεταφορά αποσκευών

Αν χρειάζεστε βοήθεια με τις αποσκευές σας ή θέλετε ελαχιστοποίηση επαφής, λόγω του covid-19, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας κρατάμε ασφαλή.


Taxi from Chania Airport to sougia

Ταξί από το αεροδρόμιο Χανίων προς Σούγια

Κάντε κράτηση του ταξί σας από το Αεροδρόμιο Χανίων στη Σούγια με τον Μελέτη. Το αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται 14 χλμ έξω από τα Χανιά, στο λεγόμενο ακρωτήρι. Δείτε τη σελίδα του αεροδρομίου για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε τη σελίδα μας για τη διαδρομή Αεροδρόμιο Χανίων προς Σούγια

Taxi Chania Sougia

Ταξί από Χανιά προς Σούγια

Κλείστε το ταξί σας για τη μεταφορά σας από τα Χανιά προς τη Σούγια. Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και απέχει 75χλμ από τη Σούγια. Δείτε τη σελίδα της Σούγιας για περισσότερες πληροφορίες

Δείτε περισσότερα για τη μεταφορά Ταξί από Χανιά προς Σούγια

Taxi Sougia Omalos - Samaria Gorge

Ταξί από Σούγια προς Ομαλό

Κάντε κράτηση για το ταξί σας, για την επιστροφή στον Ομαλό από τη Σούγια με τον Μελέτη. Σας περιμένουμε στην έξοδο του φέρυ, για να σας πάμε στο χωριό του Ομαλού, ώστε να πάρετε το όχημα σας. Ο Ομαλός είναι 38 χλμ βόρεια από τη Σούγια και βρίσκεται στα λευκά όρη. Σήμερα ο Ομαλός και το φαράγγι της Σαμαριάς είναι πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Μην παραλείψετε να δείτε την σελίδα μας για το χωριό του Ομαλού και το φαράγγι της Σαμαριάς.

Δείτε την σελίδα μας για τη μεταφορά ταξί από τον Ομαλό προς Σούγια

chania omalos sougia taxi

Ταξί για τη Σούγια

Κλείστε το ταξί σας για τη Σούγια με τον Μελέτη. Η Σούγια είναι ένα ήσυχο παραλιακό χωριό, ιδιαίτερα αγαπητό σε ταξιδιώτες ερωτευμένους με τη φύση, τα τοπία αλλά και όσους αγαπάνε τα μονοπάτια. Η Σούγια βρίσκεται στο Νοτιο δυτικό άκρο της Κρήτης. Μπορείτε να βρείτε το ταξί & το μίνιβαν μας στο κεντρικό δρόμο της Σούγια, εκεί που συναντά την θάλασσα. Το taxi stand βρίσκεται λίγο πιο πάνω στον ίδιο δρόμο.  Δείτε τη σελίδα μας που είναι αφιερωμένη στη Σούγια.

CΔείτε περισσότερες πληροφορίες για τη μεταφορά στη Σούγια με ταξί

Taxi sougia to agia irini gorge

Ταξί από Σούγια προς Φαράγγι Αγίας Ειρήνης

Κλείστε το Ταξί Σούγιας προς Φαράγγι Αγίας Ειρήνης με το Μελέτη. Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης είναι ένα μικρότερο φαράγγι από αυτό της Σαμαριάς και συγχρόνως πιο κοντά στη Σούγια. Η έξοδος από το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης είναι μόνο 5 χλμ μακριά από το χωριό της Σούγιας. Η Αγία Ειρήνη είναι ένα φαράγγι με αρκετό πράσινο και σκιά σε πολλά σημεία και καλό ενναλακτική διαρομή σε σχέση με το φαράγγι της Σαμαριάς. Δείτε τη σελίδα μας με πληροφορίες για το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης.

Δείτε τη σελίδα μας για τη  διαδρομή Σούγια – Φαράγγι Αγίας Ειρήνης

Taxi Sougia Elafonisi beach

Ταξί από τη Σούγια προς το Ελαφονήσι

Κλείστε το  Ταξί σας από Σούγια προς τη παραλία Ελαφονήσι με τον Μελέτη. Το Ελαφονήσι είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες στο Νομό Χανίων και το 2014 ψηφίστηκε μέσα στις 25 κορυφαίες παραλίες του κόσμου. Βρίσκεται στο νοτιο δυτικό άκρο της Κρήτης και ανήκει στο νομό Χανίων. Είναι σπίτι για τις χελώνες caretta caretta  και για περισσότερα από 100 ενδημικά και σπάνια φυτά. Δείτε τη σελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε τη σελίδα που διατηρούμε για τη διαδρομή του ταξί από Σούγια προς το Ελαφονήσι

taxi chania port Sougia

Ταξί από το Λιμάνι Χανίων προς της Σούγια

Κλείστε το Ταξί σας από το Λιμάνι Χανίων προς τη Σούγια με τον Μελέτη, Σας παραλαμβάνουμε ακριβώς από το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά. Το λιμάνι της Σούδας έχει καθημερινές αφίξεις από τον Πειραιά. Δείτε την σελίδα μας για το Λιμάνι της Σούδας για περισσότερες πληροφοριές.

Δείτε τη σελίδα για τη διαδρομή του Ταξί από το Λιμάνη των Χανίων  προς τη Σούγια

taxi sougia paleochora - panoramic views

Ταξί από τη Σούγια για Παλεόχωρα

Καλέστε το Ταξί σας για παλαιόχωρα με τον Μελέτη. Η Παλεόχωρα, γνωστή και ως νύφη του Λυβικού βρίσκεται πάνω σε μία χερσόνησο δυτικά της Σούγιας και περιτρυγυρίζεται από βουνά.  Είναι η κοντινότερη πολή (32χλμ) με μεγαλύτερη νυχτερινή ζωή.  Δείτε τη σελίδα της Παλαιόχωρας για περισσότερες πληροφορίες.

Βρείτε πληροφορίες για τη διαδρομή του Ταξί από τη Σούγια προς την Παλεόχωρα


Testimonials

Sougia Taxi Meletis

Χρυσούλα Νεμπαυλακη
Χρυσούλα Νεμπαυλακη
2024-02-05
Ολα σωστά
Labis Niforos
Labis Niforos
2023-12-16
Καλή εξυπηρέτηση, καθαρό ταξί και καλές τιμές!
John Doe
John Doe
2023-11-14
Super! Per Email angefragt, sofort eine Antwort mit Preis bekommen und am nächsten Tag nach der Wanderung absolut pünktlich abgeholt worden. Wir sagen vielen Dank für diesen tollen Transfer!
Jan Henrik Heyken
Jan Henrik Heyken
2023-10-24
Trustful, flexible, very good Service.
Lucas Gourinel
Lucas Gourinel
2023-10-20
Good driver
Lachezar Nikolov
Lachezar Nikolov
2023-10-20
Really friendly and helped us a lot!
Martyne Bell
Martyne Bell
2023-10-18
Excellent service, clean and comfortable van, and well air conditioned! Elias was our driver from Sougia to Omalos, which is a windy drive. He drove smoothly and expertly, making for a very pleasant ride.
Abbi Bravi
Abbi Bravi
2023-10-15
Wow! Amazing service from Meletis Soulja Taxi! We called for a ride when our rental car got a flat tire. A taxi was dispatched promptly and our driver was very helpful and patient with us while we waited for a tow truck. I would absolutely recommend!!
Licenced disabled Sougia Taxi

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΤΑΞΙ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα αδειοδοτημένο αναπηρικό ταξί σε περίπτωση που το χρειάζεστε. Επιπρόσθετα μπορούμε να παρέχουμε βοήθεια με ηληκιωμένους ανθρώπους. Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι & επαγγελματίες, ώστε να μένετε ασφαλείς στη διαδρομή σας.

Health care - Emergency Sougia Taxi

Ταξί για Ιατρικά επείγοντα

Μπορούμε να σας προσφέρουμε γρήγορη και ασφαλή μεταφορά στο πλησιέστερο κέντρο υγείας κοντά στην Σούγια,  το γενικό νοσοκομείο Χανίων ή κάποια Ιδιωτική κλινική στα Χανιά.

Health care - Emergency Sougia Taxi

Θαλάσσιο Ταξί στη Σούγια

Με το θαλάσσιο ταξί, μπορείτε να έχετε μια ασφαλή και γρήγορη διαδρομή για όλες τις κρυμμένες παραλίες γύρω από τη Σούγια και φυσικά έναν γρήγορο τρόπο για τις πόλεις στην νότια πλευρά του νομού  Χανίων. Μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες για τις διαδρομές με ένα θαλάσσιο ταξί.

Pet friendly Sougia Taxi

Ταξί φιλικό με τα κατοικίδια σας

Όταν πρόκειται για τις διακοπές σας, μην αφήσετε τον τετράποδο φίλο σας πίσω! Εδώ στο Sougia Taxi Meletis αγαπάμε τα ζωάκια και τα καλοσορίζουμε στα ταξί μας.

Group or Family Sougia Taxi

Ταξί για οικογένειες & γκρουπ

Είστε μεγάλη οικογένεια ή ένα μεγάλο γκρουπ φίλων; Κανένα πρόβλημα, όταν ταξιδεύετε με τα ταξί του Μελέτη. Με τον στόλο των ταξί μας, μπορούμε να φιλοξενήσουμε και να εξυπηρετήσουμε μεγάλες ομάδες ανθρώπων, ακόμα και σε περισσότερα από ένα αμάξι.

Group or Family Sougia Taxi

Το Ταξί της Σούγια για τον τύπο της περιπέτειας

Με αμέτρητες ώρες οφήγησης στην ευρύτερη περιοχή τηε Σούγιας, ξέρουμε όλα τα περιπατικά & ορειβατικά μονοπάτια που θέλετε να μάθετε. Επιπρόσθετα μπορούμε να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία με δικό σας τουριστικό οδηγό για όποια διαδρομή επιθυμείτε.

Airport Pickup
Always on Time
30+ Years of Driving Experience
Baby seats available
Safety Guaranteed
Call Now Button