Sougia Taxi to Samaria with Meletis
meletistaxisougia@gmail.com

Φαράγγι Σαμαριάς – Ανοιγει τον Μάϊο για το 2024

Βγήκε η ανακοίνωση για το επίσημο άνοιγμα στο φαράγγι της Σαμαριάς, σύμφωνα με το τουριστικό γραφείο Χανίων. Το φαράγγι της Σαμαριάς θα ξεκινήσει να δέχεται επισκέπτες από όλο το κόσμο τον Μάϊό για το 2024.

Το φαράγγι επιτέλους άνοιξε – Καλοκαίρι 2020

Το φαράγγι της Σαμαριάς άνοιξε επίσημα στις 27 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ. και δέχεται ήδη πολύ κόσμο που λατρεύει τη φύση και την πεζοπορία.

Χειμώνας στη Σούγια – Κατάβαση στο φαράγγι της Αγ. Ειρήνης

Ο χειμώνας είναι σχεδόν εδώ στην υπέροχη Σούγια. Μια φωτογραφία από έναν πελάτη μας νωρίτερα σήμερα στην περιοχή της Σούγια και πιο συγκεκριμένα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης προς τη Σούγια. Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να βγείτε έξω και να πάρετε εκπληκτικές φωτογραφίες. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τον χειμώνα στη […]

Γνωρίστε το φαράγγι της Σαμαριάς

To Φαράγγι της Σαμαριάς είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και αγαπημένα τουριστικά αξιοθέατα της Κρήτης. Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην ανατολική Κρήτη είναι αυτό το φαράγγι.

Χιόνι στον Ομαλό

Μία κούρσα ταξί μέσα στο χειμώνα προς το φαράγγι της Σαμαριάς. Για περισσότερες πληροφορίες για το φαράγγι της Σαμαριάς ή για να κλίεστε το ταξί για το Φαράγγι της Σαμαριάς, επισκεφτείτε την σελίδα μας φαράγγι της Σαμαριάς.

Δραστηριότητες στη Σούγια

Αν θέλετε να βρείτε όμορφα μέρη γύρω από τη Σούγια και δραστηριότητες, συνεχίστε να διαβάζετε. Για όσους διψούν για εξερεύνηση και για όσους θέλουν να είναι λίγο πιο δραστήριοι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά παρακάτω ή να περιηγηθείτε στα υπόλοιπα άρθρα μας και να ανακαλύψετε την ομορφιά της Σούγιας.

Αρχαία Λισσός και το πανηγύρι του Αη Κύρκου

Αρχαία Λισσός Ξεκινώντας από το χωριό της Σούγιας, μπορείτε είτε να περπατήσετε είτε να πάρετε μια βάρκα για την αρχαία πόλη της Λισσού. Η πεζοπορία διαρκεί περίπου 1 ώρα. Η Λισσός ήταν μια ανεξάρτητη και ισχυρή πόλη της Υρτακίνας και της Έλυρου που άνθισε κατά τη βυζαντινή περίοδο τον 9ο αιώνα π.Χ. Ήταν εμπορικό κέντρο […]

Ακόμα μία μεταφορά στο αεροδρόμιο Χανίων με τα μίνιβαν μας

Ακόμα μία διαδρομή. Περισσότεροι ικανοποιηνένοι πελάτες! Αεροδρόμιο Χανίων (CHQ) με ένα από τα minivan taxi μας

Airport Pickup
Always on Time
30+ Years of Driving Experience
Baby seats available
Safety Guaranteed
Call Now Button