Sougia Taxi to Samaria with Meletis
meletistaxisougia@gmail.com

Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων "I.Daskalogiannis" (CHQ) → Σούγια

Usefull information About your Taxi transfer

Taxi & Minivan transfer:1 to 20 επιβάτες

Distance per way: 80χλμ

Transfer time: περίπου 105 λεπτά

Need help booking?

Call our customer service on the number below to speak to our advisors who will help you with all your travelling needs.

+30 6940 859860

Why Book with us

✔️ Roundtrip Discounts
✔️ Pick-up guarantee
✔️ Price guarantee

Ταξί από το αεροδρόμιο Χανίων προς Σούγια

Το Ταξί της Σούγιας σας παρέχει τις πλουσιότερες επιλογές στην καλύτερη τιμή για την διαδρομή σας από ή προς το αεροδρόμιο των Χανίων. Είτε θέλετε ταξί από το αεροδρόμιο προς της Σούγια, ή το  αεροδρόμιο του Ηρακλείου προς τη Σούγια, το Sougia Taxi Meletis θα σας βοηθήσει να κλείσετε την διαδρομή ανάλογα τις ανάγκες σας. ταξιδέψτε χωρίς στρες με τις καλύτερες τιμές και σε σύντομο χρονικό διάστημα με τις υπηρεσίες μας. Πλέον η διαδρομή από τη Σούγια προς το αεροδρόμιο Χανίων μπορεί να είναι γρήγορη και απλή.

Αεροδρόμιο Χανίων

Το αεροδρόμιο των Χανίων βρίκεται στο ακρωτήρι, 14 χλμ βορειοανατολικά από την πόλη των Χανίων. Είναι μαζί με το στρατιωτικό αεροδρόμιο της περιοχής. Έχει συχνή ανταπόκριση με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα αεροδρόμια της Ελλάδας και επιπλέον αρκετά απευθείας Charter για διεθνής προορισμούς από τον Απρίλιο ως το Νοέμβριο.

Το Διεθνές αεροδρόμιο Χανίων ή Αεροδρόμιο Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης, πήρε το όνομα του από ένα σημαντικό επαναστάτη από τα Σφακιά. Ο κωδικός IATA του αεροδρομίου Χανίων  είναι το CHQ.

Κλείστε το ταξί σας από το αεροδρόμιο Χανίων απευθείας προς Σούγια

Πριν κάνετε κράτηση για το ταξί σας από το Αεροδρόμιο προς τη Σούγια, παρακαλώ συμπληρώστε το νούμερο της πτήσης, πόσα άτομα θα είστε και την ώρα άφιξης για την καλύτερη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας. Μόλις στείλετε την κράτηση σας θα παραλάβετε email ή τηλεφωνο για την επιβεβίαωση της. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το Ταξί αεροδρομίου προς Σούγια ή minivan ακόμα και σήμερα.

Taxi from Chania Airport to sougia
Taxi Chania Aiport (CHQ)
chania airport corner view

Πόσο κοστίζει το Ταξί από το αεροδρόμιο Χανίων προς τη Σούγια; (δρομολόγιο & τιμές ταξί για Αεροδρόμιο προς Σούγια):

Η μονή διαδρομή με το ταξί από αεροδρόμιο προς Σούγια  κοστίζει € 95.00. Το ταξίδι είναι περίπου 1 ώρα και 40-50 λεπτά, ανάλογα τις συνθήκες των δρόμων, καιρού και κίνησης.

Η μονή διαδρομή με το ταξί από αεροδρόμιο των Χανίων: Το ταξί μας θα σας παραλάβει από το αεροδρόμιο και θα σας πάει απευθείας στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.

Η διαδρομή με επιστροφή: Το ταξί μας θα παραλάβει εσά και την οικογένεια σας από το αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Την ημέρα της επιστροφής σας θα σας περιμένουμε έξω από το ξενοδοχείο για να σας μεταφέρουμε πίσω στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Γιατί να επιλέξετε το Sougia Taxi Meletis

Προχωρήστε με την κράτηση σας για ένα ταξί από το αεροδρόμιο προς τη Σούγια  και ένας από τους επαγγελματίες, ευγενικούς και έμπιστους οδηγός μας θα έρθει να σας παραλάβει από την πύλη σας και να σας αφήσει στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Το γρήγορο σύστημα μας για κρατήσεις θα σας διευκολύνει να παραγγείλετε το ταξί σας προς και από τη Σούγια.

Το σήμα κατατευθέν στο Sougia Taxi & Minivan Meletis είναι να ταξιδεύετε με άνεση και στυλ, αποφεύγοντας τις μεγάλες αναμονές και ουρές σε λεοφωρεία προς το δρόμο σας για τη Σούγια.

Πτήση προς Χανιά και θέλετε να πάτε στη Σούγια;

Αν φτάνετε στο αεροδρόμιο Χανίων και θέλετε να πάτε στη Σούγιαμ κανονίστε να σας παραλάβει ένας από τους οδηγούς μας μόλις προσγειωθεί η πτήση σας. Μην ξεχάσετε να μας παρέχετε το νούμερο της πτήσης! Στις τιμές μας περιλαμβάνεται η παραλαβή σας από την πύλη του αεροδρομίου.

Ένας οδηγός του Sougia Taxi meletis θα σας περιμένει στθς αφίξεις – απλά ψάξτε για μία ταμπέλα με το όνομα σας.Θα σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας ή θα σας παρέχουμε την πολιτική μας για ελάχιστη δυνατή επαφή.

    Book a Taxi

    From Chania Airport to Sougia





    Μπορείτε πάντα να κάνετε κράτηση το Sougia taxi για οποιοδήποτε προορισμό μέσα από την ειδική φόρμα ειδική φόρμα κράτησης για το Sougia taxi.

    Αεροδρόμιο Χανίων Αφίξεις και αναχωρήσεις

    Chania Airport (CHQ) Departures – Ioannis Daskalogiannis

    Chania Airport (CHQ) Arrivals – Ioannis Daskalogiannis

    Μέρη για φαγητό και ποτό στο αεροδρόμιο Χανίων

    Αν φτάσετε νωρίτερα στο αεροδρόμιο και έχετε αρκετό χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εστιατόρια και μπαρ του αεροδρομίου Χανίων. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει κάτι σε ένα από αυτά, παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα τηλέφωνα τους.

    Chania Airport Stores

    • Creat  (authentic traditional Greek plates)
      [Chania airport Departures, Airside, 1st floor]
      CREAT, can offer you traditional Greek plates, including greek gyros, freshly made salads and a variety of sandwiches and other delicious local snacks, along with a range of hot and cold beverages. Contact number: +30 28210 63539
    • Everest (cafe – snack bar)
      [Chania airport Departures, Landside, Ground floor]
      Everest is a leading brand in the Greek snack & coffee in operation more than 50 years. You can find a range of sandwitches, salads and very good quality coffee. Contact number: +30 28210 63550
    • Flocafe (cafe – snack bar)
      [Chania airport Departures, Airside, Ground floor]
      Flocafe Espresso Room offers a unique coffee experience. Travellers can choose their favourite blends, accompanied by handmade sandwiches and freshly baked goods. Contact number: +30 28210 63550
    • Labyrinth Flavors (cafe – snack bar)
      [Chania airport Departures, Airside, 1st floor]
      In Labyrinth flavors inside Chania airport you can find a variety of bakery products, pizzas and local delicacies as “skaltsounia”. Contact number: +30 28210 65647
    • Duty-free shop
      [Chania airport Departures, Airside, 1st floor]
    • ATMs and WiFi
    • Connect Phone (SIM cards & Phone accessories)

    Μπορείτε να τυπώσετε ένα χάρτη που προσφέρει το υπουργείο τουρισμού στο παρακάτω link. (Χάρτης Κρήτης), ή να βρείτε ένα χάρτη για τα Χανιά. (Χάρτης πόλης Χανίων)

    Useful telephones for Chania Airport

    Τηλέφωνα για το αεροδρόμιο Χανίων, Κρήτη, από το  Sougia Taxi Meletis

    Police

    100

    Tourist Police*

    171

    Fire Department

    199

    Fire Department for forest fire’s

    191

     

    The Tourist police provides all kind of information and instructions that might be needed in the following languages; Greek, English, French and German, so as to deal directly with any arising problem.

    Chania Airport contact numbers

    Lost and Found Contact your airline directly
    Information Center 28210 83800
    Airport security 28210 83850
    28210 63033

    Flight Counters

    Olympic Air 28210 63171
    Aegean Airlines 28210 66065
    Call Now Button