meletistaxisougia@gmail.com

Σούγια → Ομαλός, Φαράγγι Σαμαριάς

Usefull information About your Taxi transfer

Taxi & Minivan transfer:1 με 20 επιβάτες

Distance per way: 39χλμ

Transfer time: περίπου 55 λεπτά

Need help booking?

Call our customer service on the number below to speak to our advisors who will help you with all your travelling needs.

+30 6940 859860

Why Book with us

✔️ Roundtrip Discounts
✔️ Pick-up guarantee
✔️ Price guarantee

Ταξί προς Ομαλό | Μεταφορά με ταξί ( 1 έως 8 επιβάτες ) | Ταξί από Σούγια για Ομαλό

Η τιμή για το ταξί από Χανιά προς Ομαλό (Φαράγγι Σαμαριάς ) ή το Ταξί από Σούγια προς Ομαλό (Φαράγγι Σαμαριάς) είναι ανά όχημα και όχι ανά άτομο. Το Ταξί μας στη Σούγια μπορεί να μεταφέρει έως και 4 επιβάτες ανά όχημα και το  Sougia Taxi Minivan μπορεί να μεταφέρει έως και 8 άτομα για μια μικρή ημερήσια εκδρομή.

Τα οχήματά μας για το ταξί από τα Χανιά στον Ομαλό (Φαράγγι Σαμαριάς) ή το Ταξί από τη Σούγια στον Ομαλό (Φαράγγι Σαμαριάς) είναι ένα άνετο και πολυτελές Volkswagen Touran με μεγάλο χώρο για βαλίτσες και το μίνι βαν μας είναι ένα ολοκαίνουργιο ταξιδιωτικό μίνιβαν Peugeot.

Ομαλός – Φαράγγι Σαμαριάς Κορυφαία είσοδος (ή Ξυλόσκαλο) – Σούγια Ταξί Μελέτης

Φαράγγι Σαμαριάς – Ομαλός

Το Φαράγγι της Σαμαριάς, λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο φαράγγι της Ευρώπης και το δεύτερο πιο επισκέψιμο αξιοθέατο στην Κρήτη. Δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και λειτουργεί από την 1η Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου. Οι ημερομηνίες έναρξης του φαραγγιού της Σαμαριάς διαφέρουν κάποιες φορές ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
Φαράγγι Σαμαριάς 2020 Ημερομηνίες Έναρξης.

Το φαράγγι δημιουργήθηκε από ένα μικρό ποτάμι που τρέχει ανάμεσα στα Λευκά Όρη και τη κορυφή Βολακιάς. Θεωρείται πλέον εθνικός δρυμός λόγω της σπάνιας πανίδας και χλωρίδας που έχει επιβιώσει στην περιοχή.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια περιήγηση στο φαράγγι της Σαμαριάς αποκτώντας έναν εξειδικευμένο ξεναγό για εσάς ή την ομάδα σας. Αν θέλετε μπορούμε πάντα να προτείνουμε ένα ξεναγό. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σελίδα μας για πεζοπορία για τις περισσότερες γνωστές πεζοπορικές διαδρομές και φαράγγια κοντά στη Σούγια.

Ομαλός – Σούγια Ταξί Μελέτης

Ξυλόσκαλο) είναι η πάνω είσοδος στο φαράγγι της Σαμαριάς. Λέμε η πάνω, γιατί είναι πολύς ο κόσμος που αποφασίζει να ανέβει με τα πόδια στο φαράγγι και να έχει ως αφετηρία την Αγία Ρούμελη. Στην κορυφή του το Ξυλόσκαλο (ξύλινη σκάλα) είναι σε υψόμετρο 1230 μ. είναι τόσο απότομο που στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν ξύλινες σκάλες για να ανεβοκατεβαίνουν. Μετά από 16 χιλιόμετρα και περίπου 4-8 ώρες κατάβασης βγαίνετε από το φαράγγι της Αγίας Ρουμέλης στο επίπεδο της θάλασσας. Από εκεί μπορείτε να πάρετε το πλοίο για Σούγια ή Χώρα Σφακίων ή μπορείτε εύκολα να μείνετε εκεί  τη νύχτα και να απολαύσετε την ομορφιά του τόπου μετά την αποχώρηση του πλήθους.

Η δυσκολία της πεζοπορίας στο φαράγγι της Σαμαριάς είναι μια ερώτηση που τίθεται συχνά από πολύ κόσμο. Μόνο τα πρώτα χιλιόμετρα είναι λίγο πιο δύσκολα με την απότομη κατάβαση. Μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τον δικό σας ρυθμό για να περπατήσετε μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς. Αν ψάχνετε για ένα πιο εύκολο φαράγγι, μπορείτε να πάρετε ένα ταξί για το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης. Το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα μας είναι πιο εύκολο και κυρίως σε κάτω από την σκιά των δέντρων.

Πρόσβαση στο φαράγγι Σαμαριάς – Ομαλού

Αν και υπάρχει λεωφορείο από Σούγια για Ομαλό και λεωφορείο από Ομαλό για Χανιά ή Σούγια, φεύγει πολύ νωρίς το πρωί ή δεν είναι πολύ συχνά. Ωστόσο, είμαστε πρόθυμοι και σε θέση να σας προσφέρουμε ένα ξεκούραστο ταξί στον Ομαλό (Ξυλόσκαλο) με τις υπηρεσίες ταξί ή μίνι βαν.

Πώς θα είναι ο καιρός στο φαράγγι της Σαμαριάς;

Μπορείτε να ελέγξετε τον καιρό online μέσω ενός μετεωρολογικού σταθμού. Να ξέρετε ότι ο σταθμός βρίσκεται κάπου στη μέση της διαδρομής, οπότε μπορεί να κάνει λίγο πιο κρύο στην κορυφή του φαραγγιού. Καιρός στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Χάρτης διαδρομής του φαραγγιού της Σαμαριάς

omalos samaria gorge trail info

  Book a Taxi

  From Sougia to Omalos - Samaria Gorge

  Προσοχή! Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση κλήσης ή email, μπορεί να μας έχετε δώσει λάθος πληροφορίες.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΛΗΣΗ / EMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ

  Μπορείτε πάντα να κάνετε κράτηση για το ταξί της Σούγιας για οποιονδήποτε προορισμό από το Φόρμα κράτησης ταξί στη Σούγια.

  Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας με τη φόρμα σε αυτή τη σελίδα συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης για ταξί ή minivan (ταξί από τα Χανιά στον Ομαλό (Φαράγγι Σαμαριάς) ή τη μεταφορά με ταξί από τη Σούγια στον Ομαλό (Φαράγγι Σαμαριάς)) και να μας δώσετε τη χαρά της μεταφοράς σας με ασφάλεια και άνεση, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Η πληρωμή γίνεται απευθείας στον οδηγό στο τέλος της διαδρομής. Δεν απαιτείται προπληρωμή.

  slider

  Taxi and minivan Omalos Gorge

  slider

  Taxi and minivan Omalos Gorge

  slider

  Taxi and minivan Omalos Gorge

  Οδικός χάρτης & Διαδρομή

  Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε έναν χάρτη που παρέχεται από τον τουριστικό οργανισμό της Ελλάδας στον παρακάτω σύνδεσμο. (Χάρτης Κρήτης).

  Χρήσιμα τηλέφωνα για το φαράγγι του Ομαλού Σαμαριάς

  Αριθμοί τηλεφώνου φαράγγι Ομαλού, Κρήτη προσφέρεται από το Σούγια Ταξί Μελέτης

  Αστυνομία

  100

  Τουριστική αστυνομία*

  171

  Πυροσβεστική Υπηρεσία

  199

  Πυροσβεστική υπηρεσία δασικών πυρκαγιών

  191

   

  Η τουριστική αστυνομία παρέχει κάθε είδους πληροφορίες και οδηγίες που μπορεί να χρειαστούν στις ακόλουθες γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, ώστε να αντιμετωπίζεται άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

  Σαμαριά & Φαράγγι Ομαλού Τηλέφωνα επικοινωνίας

  Πρακτορείο Χανίων 28210 95511
  28210 95530
  Πρακτορείο Αγίας Ρούμελης 28250 91251
  Δασικό Φυλάκιο στο Ξυλόσκαλο 28237 70046
  Φυλάκιο Δασών Αγίας Ρουμέλης 28250 91254
  Γραφεία Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σαμαριάς 28210 45570
  Call Now Button