Sougia Taxi to Samaria with Meletis
meletistaxisougia@gmail.com
Omalos river

Ταξί Σούγιας για το φαράγγι της Σαμαριάς. Εθνικό πάρκο λευκά όροι.

Γνωστό και ως Ξυλόσκαλο (ξύλινες σκάλες)

Το φαράγγι της Σαμαριάς άνοιξε επίσημα στις 27 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ. και δέχεται ήδη πολύ κόσμο που λατρεύει τη φύση και την πεζοπορία. Μέρα με τη μέρα έχουμε περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες και Εξυπηρετούμε κόσμο με το ταξί και το μίνι βαν μας την απογευματινή επιστροφή του πλοίου ή ακόμα και για μια νέα αρχή από το Σούγια. (Είναι ένα μυστικό! Μην το πείτε! Αλλά η καλύτερη στιγμή για να πάτε και η πιο εύκολη για τον ήλιο δεν είναι πολύ νωρίς.)

Το πλοίο επιστρέφει γύρω στις 18.30 και θα σας περιμένουμε με το όνομά σας σε ταμπλό. Θυμηθείτε λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό να ψάξετε το όνομά σας! Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που μας έδωσε ένας πελάτης μας από την επιστροφή από την Αγία Ρουμέλη και το Φαράγγι της Σαμαριάς.

 

Περισσότεροι τρόποι για να φτάσετε στο φαράγγι της Σαμαριάς, στο Οροπέδιο του Ομαλού

Μπορείτε να πάτε στο φαράγγι της Σαμαριάς με ένα αυτοκίνητο που ίσως είχατε νοικιάσει για τις διακοπές σας στη Σούγια. Εάν ισχύει αυτό, μπορούμε να σας μεταφέρουμε ξανά στην αρχή του Φαραγγιού της Σαμαριάςμε το ταξί μας.

Αν θέλετε να κλείσετε ένα ταξί από τη Σούγια στο φαράγγι της Σαμαριάς ή να διαβάσετε μερικές περισσότερες πληροφορίες μπορείνε να δείτε τον επίσημο ιστότοπο του φαραγγιού της Σαμαριάς ή να επισκεφτείτε τη δική μας σελίδα πληροφοριών για το φαράγγι της Σαμαριάς. Το ευγενικό προσωπικό του Sougia Taxi Meletis θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Μπορείτε εναλλακτικά να μας κάνετε μια κλήση στο τηλέφωνο ή στο viber, να στείλετε ένα sms ή < a href=”https://sougiataxi-meletis.gr/el/κλείστε-ταξί/”> στείλτε μας email μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Για να μην ξεχάσω! Οι φωτογραφίες που υποσχεθήκαμε 😉

Airport Pickup
Airport Pickup
Always on Time
Always on Time
30+ Years of Driving Experience
30+ Years of Experience
Baby seats available
Baby seats available
Safety Guaranteed
Safety Guaranteed
Call Now Button